Managementul creanțelor

Cum puteți scădea perioada de încasare a creanțelor?

Serviciul nostru de management al creanțelor este conceput pentru a vă scăpa de grija monitorizării încasărilor. Echipa noastră de profesioniști preia automat facturile, monitorizează zilnic încasările și îi informează politicos pe clienții dumneavoastră în legătură cu scadențele sumelor datorate. Clienții vor începe să-și plătească facturile la timp, fără un efort semnificativ din partea dumneavoastră.

De ce să apelați la serviciul nostru de management al creanțelor?

Mai mult timp pentru propria afacere

Fiecare minut petrecut în activitatea de monitorizare a facturilor neîncasate de la clienți înseamnă neglijarea activității de vânzare sau de dezvoltare a afacerii. Prin externalizarea acestui proces, câștigați timp valoros pentru afacerea dumneavoastră.

Fără grija telefoanelor către clienți

Puteți scăpa de grija telefoanelor către clienții rău platnici, sarcină pe care și angajații dumneavoastă încearcă să o evite. Echipa noastră se va ocupa de apelurile telefonice către debitori, cu amabilitate și profesionalism.

Scăderea perioadei de încasare

Prin serviciul nostru complex de notificare scadență, motivăm debitorii să facă plata la timp. Un simplu apel de reamintire poate prioritiza plata facturii dumneavoastră în defavoarea altora cu scadență în aceeași perioadă.

Control asupra cheltuielilor

Costurile angajării unei persoane dedicate monitorizării și colectării datoriilor în cadrul companiei pot fi evitate. Externalizarea acestui proces este transparentă, eficientă și nu presupune un efort din partea dumneavoastră.

Cum funcționează managementul creanțelor?

Straetus Romania

Preluarea automată a facturilor

Odată ce transmiteți facturile către clienți, acestea pot fi trimise și către Straetus. Noi le vom prelua automat și le vom putea retransmite la nevoie către clienții dumneavoastră, eliberându-vă de această sarcină administrativă.

Urmărire încasări

Monitorizăm în fiecare moment încasările facturilor dumneavoastră și aveți acces non-stop la situația de cash-flow prin intermediul platformei noastre online

Servicii de notificare scadență

Echipa noastră se concentrează pe notificarea politicoasă și profesionistă a clienților dumneavoastră în legătură cu scadențele de plată, evitând astfel întregul proces de colectare a creanțelor.

Recuperare

În cazul în care clienții nu își achită creanțele în mod voluntar, ca urmare a notificărilor de scadență, Straetus oferă servicii profesionale de recuperări creanțe.

Recuperarea creanțelor se face în două etape, etapa pre-judiciară – amiabilă, și cea judiciară – în instanță

De ce Straetus România?

Prezență globală, reprezentare locală

Deținem cunoștințe avansate despre managementul creanțelor pe plan local și internațional și avem parteneri care se pot ocupa de recuperarea creanțelor și în străinătate

Transparența activității de colectare

Clienții își pot accesa online dosarele și pot vizualiza live statusul procesului de încasare. Accesul este securizat prin autentificarea în doi pași, care asigură o securitate ridicată

Echipă de profesioniști cu experiență

Scopul echipei noastre este să se asigure că facturile dvs sunt achitate, păstrând în același timp o relație bună între creditor și debitor printr-o abordare amabilă și spirit conciliant.

Vă invităm să testați gratuit serviciul de management al creanțelor Straetus:

Pentru detalii complete, vă rugăm să sunați chiar acum la 0310.808.500 sau să ne lăsați datele de contact în formularul de mai jos și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.