Recuperare creanțe

Straetus este o rețea internațională de recuperare de creanțe. Suntem specializați în recuperarea eficientă și cu profesionalism a creanțelor, permițându-vă în același timp să vă păstrați relațiile apropiate de colaborare cu clienții.

De ce Straetus România?

Prezență globală, reprezentare locală

Deținem cunoștințe avansate despre recuperarea creanțelor pe plan local și internațional și avem parteneri care se pot ocupa de recuperarea creanțelor și în străinătate.

Transparența activității de colectare

Clienții își pot accesa online dosarele și pot vizualiza live statusul procesului de încasare. Accesul este securizat prin autentificarea în doi pași, care asigură o securitate ridicată

Echipă de profesioniști cu experiență

Scopul echipei noastre este să se asigure că facturile dvs sunt achitate, păstrând în același timp o relație bună între creditor și debitor printr-o abordare amabilă și spirit conciliant.

Serviciile Straetus Recuperare Creanțe

Colectare creanțe, etapa pre-judiciară

Scopul Straetus este de a-i convinge pe clienții dumneavoastra de faptul că este în interesul lor să își achite creanțele rapid și în mod voluntar, pentru a evita deschiderea procedurilor judiciare.

Colectare creanțe, etapa judiciară

Straetus are echipa, experiența si cunoștințele necesare pentru asigurarea unui rezultat pozitiv ca urmare a acțiunilor juridice inițiate.

Întrebări frecvente

 1. 1
  Am o relație foarte bună cu clienții mei, nu vor fi deranjați că îi sună altcineva pentru bani?

  Echipa Straetus abordează problema recuperării creanțelor cu profesionalism și amabilitate. Strategia abordării debitorilor este agreată de comun acord cu dvs. iar mesajele sunt personalizate.

 2. 2
  Cum verific situația facturilor, notificărilor și încasărilor?

  Clienții nostri au acces în permanență în sistemul nostru, își pot accesa online dosarele și pot vizualiza live statusul procesului de încasare. Software-ul este ușor de utilizat, pentru a faciliza adăugarea și monitorizarea creanțelor.

 3. 3
  Cât costă acest serviciu și cum se plătește?

  Nu se percep costuri inițiale, lucrăm pe principiul primei de succes, reținând comisionul din suma recuperată.

Pentru detalii complete, vă rugăm să sunați chiar acum la 0310.808.500 sau să ne lăsați datele de contact în formularul de mai jos și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp